Velkommen til Studenterforum UC

Talerør for studerende på de mellemlange videregående uddannelser.

Hvad vi kan?

Følgende er blot en del af, hvad vi kan samarbejde om

Understøttelse af studenterråd

I Studenterforum UC har vi stor erfaring med både opstart af nye studenterråd samt hvordan man kan rekruttere nye frivillige og gøre studenterrådet bæredygtigt.

Oplæg og besøg

Ganske gratis vil vi rigtig gerne besøge alle interesserede for at holde oplæg og mødes med de interesserede. Send os endelig en mail og så finder vi ud af noget sammen.

Erfaringsudveksling

Alle de danske professionshøjskoler har hver deres måde at gøre tingene på, og det samme gælder de respektive studenterråd. Når studenterrådene mødes på tværs giver det en masse gode, unikke idéer. Sammen står vi stærkere.

Understøtte og forbedre studerendes vilkår

Vi bruger meget tid på at undersøge studerendes vilkår. Gennem studerendes ytringer bliver vi i Studenterforum UC inspireret til at grave dybere ned i sager, der gør livet surt for de studerende. Det er fedt at studere, og det skal det gerne blive ved med at være.

Om os

De danske professionshøjskolers nationale studenterforening

Om os

Uddannelserne på professionshøjskolerne er både praksis- og teorifunderede. Vi er som studerende teoretisk stærke og har fødderne solidt plantet i praksis. Vi er en del af arbejdsmarkedet fra dag et. Vi sidder både i undervisningslokalet og i personalerummet. Vi ved, hvad der rører sig blandt de studerende men også blandt vores fremtidige kollegaer. Vi ser det som vores fornemmeste opgave i Studenterforum UC at understøtte vores studerendes faglige stolthed - både indadtil og udadtil. Vi er en stor del af fundamentet i det danske velfærdssamfund og ved at kæmpe for en kvalificeret uddannelse, kæmper vi for et godt fundament.

MANIFEST

Seneste Artikler

Her er de nyeste artikler fra Studenterforum UC.

Regeringen går imod arbejdsmarkedets ønsker

Regeringen bør ændre kurs Først reducerede uddannelses- og forskningsministeren optaget med ca. 25 pct. på engelsksprogede uddannelser, fordi der tilsyneladende var for mange, der rejste hjem efter endt uddannelse. Nu har regeringen og DF aftalt at lade brugerbetalingen på...

Spørgeskema om praktik

På følgende link kan du indsende dine besvarelser til vores spørgeskema. Det handler om, hvad de studerende selv synes er vigtigt i praktikken. Det gælder kun studerende på de dannske professionshøjskoler https://goo.gl/forms/ThdJoOk28CdhMy8s1

Our Members

Professionshøjskolen Metropol Absalon UC Syd UCN VIA DSR